Tilitoimisto­palvelut

Tilitoimistopalvelut

 

Tarjoamme asiantuntevat tilitoimistopalvelut eri toimialojen yrityksille – niin pienille kuin suurillekin. Asiakkainamme on toiminimenä toimivia yksinyrittäjiä, mutta myös kymmenien miljoonien liikevaihtoja omaavia osakeyhtiöitä ympäri Suomen.

Tilitoimistopalvelut tuotamme mahdollisimman tehokkaasti konekielisiä sähköisiä palveluita hyödyntäen. Tavoitteenamme on hoitaa asiat vain kerran tallentaen eli kustannustehokkaasti. Asiakasraportointiin liittyy toimialalle tarkoituksenmukainen yrittäjän ns. tulosseurantaraportti sekä luonnollisesti kaikki lakisääteiset raportit kuten alv-laskelmat, veroilmoitukset jne.

 

Palkkahallinto

Kirjanpidon kanssa samassa järjestelmässä toteutettu palkkahallinto on ehdottomasti kustannustehokkain tapa järjestää yrityksen palkkahallinto. Kun palkat on laskettu, tiedot voidaan siirtää suoraan reaaliajassa kirjanpitoon, jolloin virheiden mahdollisuus minimoituu.

Järjestelmämme tuottaa luonnollisesti lakisääteiset raportit ja muut tarvittavat raportit, joista mm. viranomaisraportit lähetetään sähköisesti eteenpäin.

Ulkoistettu taloushallinto

Tehokas taloushallinto mahdollistaa entistä suuremmille yrityksille taloushallinnon ulkoistamisen, eikä homma ”karkaa käsistä”, koska sähköisen järjestelmän avulla yritys pääsee seuramaan omia lukuja ja raportteja aivan kuin ne olisivat omilla koneilla.

Työnjako on selvä; tilitoimisto hoitaa taloushallinnon rutiinit ja tuottaa raportit, joita asiakas hyödyntää. Kertatallennusperiaatteella tiedot ovat samalla kaikkien käytössä ja siirrettävissä eri järjestelmiin, mikä merkitsee asiakkaalle kustannussäästöjä. Lisäksi tilinpäätöksen laatiminen on osaavissa käsissä.

Sähköinen taloushallinto

Asiakkaalla on mahdollisuus ottaa käyttöön mm. ostolaskujen sähköinen käsittely, jolloin asiakas voi hoitaa hyväksymisrutiinit, ja tilitoimisto hoitaa ostolaskujen käsittelyn siten että ne ovat kierrätettävissä ja netin kautta hyväksyttävissä.

Lisäksi asiakas voi ottaa etäkäyttöön netin kautta laskutusjärjestelmämme, jolloin me hoidamme saatavien seurannan ja siirrot kirjanpitoon.

Tutustu myös muihin palveluihimme

 

Tilintarkastus ja neuvonta